Rapsodie of frukost

 
En god sconesfrukost fick det bli idag. Så himla gott!
Mer denna morgon...? Bebisen bökar runt i magen, verkar dessutom som hon/han har hicka igen. En riktig hickebebis, som barnmorskan sa. Dagens projekt är att fixa några fler frågor till helgens tipsrunda och sen måla spjälsängen. I eftermiddag ska jag hem till mamma o pappa. Vi ska bl.a. åka o titta på lillebrors blivande lya, fundera lite på inredning och annat. 

Råbjerg Mile och magen

 
 
I veckan har vi spenderat några semesterdagar i Danmark. Tog oss upp till Skagens nordspetts och även ett besök bland synddynerna. Där passade vi på att ta några bilder på magen. Igår gick vi in i vecka 33 (!!) Det närmar sig slutskedet och det känns både skönt, fantastiskt och lite nervöst. Drömmer ofta om det lilla livet i min mage och tiden efterråt. Drömmarna är oftast väldigt röriga och jag är otroligt nervös och osäker som nybliven mamma. Jag hoppas drömmarna förbeerder mig och inte har någon som helst sanning i sig.

Ystad Saltsjöbad

Med magen i vecka 30 och fötterna syns minsann fortfarande ;)
 
I söndags tog min underbara Patrik, med mig till Ystad Saltsjöbad för bara-han-och-jag-mys. Vi hade ett mysigt dygn och fick njuta av både sol och bad, god mat, härlig massage och skön avkoppling i varandras sällskap. Kan tänka mig åka tillbaka snart :)