2 månader

 
I veckan blev vår lilla goding 2 månader!
 
Tiden går fort. Lillan har börjat upptäcka sina händer, småpratar med oss med sina ljuvliga små ljud. Tycker det är himla festligt att titta och lyssna på mamma och pappa när de gör konstiga ljud och grimaser. Myser av mammas pussar och visar tydligt sin glädje över att pappa kommer hem från jobbet. Blir lätt lite småorolig och gnällig på kvällarna och då känns det bäst att vara nära i mamma eler pappas famn. Älskar fortfarande sitt babygym och där är ugglan en klar favorit. Tycker om både promenader i vagnen och åka bil, är en fröjd att ha med sig. Sover som mest 5 timmar i sträck på natten. Vaknar som ett solsken och somnar sedan om för en längre förmiddagslur. 
 
Vår lilla fina älsklingstjej! ♥
 

Work it, baby

 
Efter mat och lite morgonmys har Olivia ofta en aktiv period under tidig förmiddag, då hon gärna ligger i sitt babygym och sprallar och upptäcker sina leksaker. Sen tröttnar hon ganska ögonblickligen och blir ledsen, då gäller det att snabbt plocka upp henne och gosa och vagga henne till sömns. Nu slumrar hon sött här jämte mig.
 
Babygymmet, har hon fått av sina farmor och farfar, som hade det på förvaring efter Olivias äldre kusiner. Vi har bytt ut några av lekaskerna, så att det blir lite mer variation i både färger och material. Ugglan, från skiphop är en riktig favorit! Skiphop har för övrigt mycket fina baby- och barnleksaker. Hunden som syns i högra hörnet är också skiphop, men än så länge för stor och klumpig för att dottern ska ha utforskat den. Tur hon har tid på sig för det med.