du säger att du minns och att det känns som igår....

Jag skulle kunna ta alla textrader som passar in på mitt liv eller bara på mina tankar och känslor och skriva ner dem här, eller någon annanstans. Det skulle i alla fall bli en hel del. Hur kan det egentligen vara möjligt att vi kan tänka så likt någon vi inte känner, ens inte sett i verkligheten en gång. Bara hört textraderna som om de vore ens egna, tagna från djupet där ifrån jag själv inte delar med mig till någon! Är det bra eller dåligt?

Men ett särskilt tack borde sändas till vem nu som kan tänkas vara ansvarig, för att musiken finns! Det vore outhärdligt att leva annars!

många beslut att ta så här på kvällskvisten

Jag är hög på socker, därför kan jag inte sova...

Jag vidhåller (fina ord som kommer fram så här vid midnatt) att det är vidrigt att packa, jag har gjort ett försök och hoppas det ska gå vägen med det jag plockat ner. Det dock ont om plats och jag måste fortfarande välja ett par skor också och neccesären. Möjligtvis får även datorn följa med så jag kan se på film på tåget :)Skrapade ihop några bilder på mig och Ranne dessutom. Men jag saknar en hel del bilder.
Vet inte om jag kanske raderat dem, isf varför?
 Hur som haver... jag måste bli trött nu !

I'm a mess - bokstavligen

Tekniken sviker mig idag, gah! Även mitt minne, eller det är kanske snarare brist på organisererad förvaring. Jag är lite mer av lägg-det-där-det-passar-bra-just. Om jag var ett USB-minne var skulle jag då ligga? Hmm... Ska även försöka packa lite allt möjligt bra och ha för min helg hos finaste Ranjita i Göteborg. Vi bestämde nyss att lite av varje var att föredra i packningen... så får det bli. Men jag ogillar att packa, så det här kanske tar ett tag.
*jag hittade ett usb-minne, inte det jag sökte iofs, men detta gav jag upp hoppet om att hitta för länge sedan. 

**Och nu har jag även hittat det jag letade efter från första början. Först har jag ingen, nu har jag två. Jösses vilken lycka ! haha