Lördagsfrukost i bilder

 
Jag sover sedan tre nätter tillbaka på en luftmadrass. Vi har beställt en ny säng och i veckan sålde vi vår gamla då vi blivit lovade leverans av den nya under nästa vecka. Först skojade vi om hur mysigt det skulle bli och typ tälta i vårt eget sovrum, men nej det är inte alls mysigt. Jag sover där för att jag är trött men så fort jag vaknar så går jag upp direkt. Det är inte så att jag ligger och drar mig precis. 
 
Imorse vaknade jag strax efter 06 och insåg efter en halvtimme att här kommer jag inte somna om. Jag går en promenad istället. Sagt och gjort. Väl hemma igen var det gott med frukost och mysa ner sig i soffan en stund. 
Tänkte ta en kopp kaffe till innan en sväng på stan.
 
Trevlig lördag! ♥

Stärnös klippor

 
I dag tog min kära sambo med mig på en mysig förmiddagsdejt. Picknick i solen på Stärnös klippor. Så himla mysigt att bara njuta av solen och sällskapet. Han bjöd dessutom på en extra överraskning, en liten trip till Ystad i juni. En grej som jag längtat och pratat (kanske även tjatat lite...) om under nått eller några år. Hihi... skam den som ger sig. Han är så fin, mina skatt!