Stockholm, baby!

Tidigt imorgon, går bilen till Ronneby där vi byter till flyg mot Stockholm! (Jag checkade in oss med hjälp av sms innan idag, det var något nytt.) Fint väder har de lovat i helgen vilket är kanon, men jag har fortfarande stora problem med packning vilket kanske är mindre bra. Nu ska jag försöka få ordning på den opackade väskan, duscha och sen gå o lägga mig. Somnade på soffan i eftermiddags och känner riktigt hur sängen skriker efter mig!

i samma låga skor och leendet du log

Det sprudlar i mig forfarande. Hoppas det tar sig igenom texten och att det smittar! Idag bakar jag äppelkaka (med äpplen som heter sunrise, jag menar kan det bli annat än bra??!) och väntar på min fina för lite eftermiddagsfika och sen avrundar vi denna lill-lördag med bio, känns extremt bra!


Det mycket äppelbilder nu känner jag. Men åandra sidan är detta inte heller någon modeblogg så varför inte?! Här hade jag kunnat slänga in en flirtsmiley men då jag håller texten borta från sånt får ni helt enkelt bara 'sense the tone' och sen fortsätta ha en alldeles förträffligt bra dag!!