Tisdag 25 juni
Spenderar några dagar på minisemester i Göteborg, med min bror. Förrutom en massa bilåkning har vi ikväll avnjutit en underbar tapasmiddag, tillsammans med min fina vän Ranjita! I morgon blir det Liseberg hela dagen, till Olas stora förtjusning :)

Midsommarafton

Inledde med lite pre-firande av min och älsklingens halvårs dag. Bubbel och finfrukost sätter sannerligen guldkant på dagen. Det visade sig att mamma o pappa firade 31:årig förlovningsdag, de hade inte firat med bubbel. Jag får uppenbarligen lära dem ett o annat.
 
Vi åkte sedan till mina föräldrar där vi åt en smarrig midsommarlunch.
 
Efter det åkte vi på dans-runt-stången. En ganska märklig tradition faktiskt...
 
 
Men vem kan inte låta bli att hoppa och skutta, särskilt när det kommer till raketen!? (Även om vi här är något otajmade, hehe)
 
Älskade mor o bror.
 
Min mormor tycker inte om att le på bild, vi retar henne för det och då skrattar hon iaf, hihi.
 
På kvällen spelade vi kubb och åt sedan grillat! Himla gott!
 
En fantastiskt mysig och härlig dag tillsammans med min underbara familj!
 
 
 
 
 

Livet, när det är fint som bara den

 
I helgen var jag o Sophie ute o roadtrippade. Vi letade egentligen efter loppisar men det blev lite knas så vi hamnade till slut på Bäckaskogs slott med omnejd. Där fikade vi och pratade bröllop, kärleksrealtioner och hur livsplanerna följs eller får revideras eftersom livet kommer emellan ibland. Det är alltid så mysigt med sådana dagar! På kvällen hängde vi med Ida i Gränum där vi fick massa gott att äta o dricka och så fortsatte det härliga tjejsnacket. Efter en sån dag hade jag på instagram eller twitter lagt till #livetpåenpinne