Min stora lilla kärlek

Tisdagmorgon och alla hjärtansdag! Liten fick paket ♥
 
Sen blev vi plötsligt trötta och fick gå upp för en liten vila, men mamman ville knäppa några bilder först. Lillan gick med på det med massa gos emellan bilderna.
Sen somnade hon och jag hann bläddra lite i nya mamatidningen. Nu blir det snart en liten promenad och handling till kvällens mysmiddag med min stora kärlek. Tycker om alla hjärtans dag. Förr i tiden tyckte jag det var lite löjligt, men nu ser jag det mer som en extra mysig dag. Kärlek ska vi ge varandra alla årets dagar ändå.

När det kommer ett paket, fyllt med paket

 
Idag hämtade vi ut ett paket på posten, från min moster som bor i USA. Det stora paketet visade sig innehålla massa mindre paket till lilla juvelen! Olivia tyckte det var väldigt spännande, men allra bäst var fortfarande pappret och även galgarna var intressanta. Ringde min moster på facetime lite senare, för att tacka och även det var en festlig upplevelse. Det är så synd bara att man inte kan känna på ansiktet på riktigt, kolla om näsan sitter fast och liknande. Likadant när vi pratar med mormor på messenger. Haha, goa unge!

Måndag och babysim

 
Godmorgon, måndag! Vi har haft en lugn och skön helg. Inte tagit oss för några större projekt. Var uppe i svärföräldrarnas stuga i lördags, på kvällen skulle vi ha lite tacomys, men fick äta i omgångar då bebisen INTE ville somna vid läggning. Igår tog jag mig till gymmet (!!) och sen körde vi och hälsade på min lillebror. Åt en varsin biskvi och småpratade lite, sen tyckte han att vi kunde gå igen, haha.
 
Men idag är det måndag och ny vecka. För oss innebär det babysim! Olivia älskar det! Ett riktigt litet vattendjur. Lite morgonmys till och sen bär det av. ♥