återseendets dag

Vilken dag!
Tog tåget till K-stad iförmiddags, träffade min barndomsvän Robert på tåget, så vi sällskapade. Efter en del shopping och två kaserade skoskavs plåser senare hade jag shoppat färdigt, och tog tåget tillbaka till Sölvesborg. Där träffade jag Måns (inte katten) som jag inte sett sen i somras typ... Så, jag fick sällskap tillbaka också. Trevligt. Sen vart det lite lustigt för jag hann inte mycket mer än säga hej då till Måns innan jag träffade hans flickvän Cissi, som jag inte heller sett på evigheter. Och detta tots att vi bor i samma stad och går i samma skola! Det är bra märkligt tycker jag, men klart trevligt att se dem igen.


Jag är såå nöjd med mina inköp idag! Visar lite bilder senare kanske :)


Nu ska jag festa loss på makaroner och försöka klura ut något att ha på mig ikväll :)

perfekt morgon

Vaknade klockan åtta, läste till klockan nio, åt frukost och tittade på Gossip Girl till tio. Duschat och gjort mig i ordning. Nu ska jag snart ta tåget till Kristianstad, strosa runt lite grann. Lämna tillbaka en bok och inhandla två grejjer som jag verkkligen hoppas finns kvar!

Ha en urmysig och fin fedag!!

Fredag idag, fast det är torsdag

Idag håller jag fredag. Jag ska jobba på lördag, så jag ser det som ett utmärkt tillfälle att förlänga helgen på det här viset. Idag det lite mer gjort än igår, ska ner en runda på stan snart och sen hem till mamma för lunch och låna symaskinen!! Var på SecondHand igår och hittade mig två fina exemplar som ska stuvas om till något som passar mig! Det är roligt att sy, särskilt när man kan sy något från skratch eller sy om någo så att det blir one of a kind-exemplar

 

I eftermiddag kommer Cissi, och vi ska konstruera fina diplom till flickoran i tjejgruppen och ikväll blir det disco på/med föreningen. Hade i alla fall tänkt titta inom och prata lite strunt.

Nu ska jag promenera ner till stan tänkte mig bland annat titta in i tygaffären.
Ha en trevlig dag!