Kära balkong, jag tror jag är lite kär i dig...

 
Just nu är balkongen min asoluta favoritplats i lägenheten! Det är minsann stans bästa balkong, utan tvekan. Det är så mysigt där, lagom lummigt, tyst med innergården som granne och sol hela dagen och eftersom läget är som det är kan dörren stå öppen hela natten intill sovrummet vilket gör det svalt och skönt när vi ska sova. 
 
 
 

Paparazzibilder

 
Vi har så många bilder att jag vet inte riktigt hur jag ska börja sortera dem. Här är lite smygfotade bilder, det är kul att studera och titta på folk ännu roligare att fota dem. 
 
 
 

Hemma igen

 
Hem ljuva hem! Kom hem igår (måndag) eftermiddag. Efter att ha varit upp i närmare ett dygn utan knappt nån sömn var både jag och Patrik helt slut. Men sen var det ju det där med jetlag och det ville vi verkligen undvika. Sist jag kom hem från USA tog det mig flera dagar att få ordning på dygnet. Men efter mat och upppackning lyckades jag inte hålla mig vaken längre. Sov nån timme och vill bara fortsätta men Patrik tvingade med mig på en promenad och bra var väl det. Sov hela natten utan problem och idag har jag varit oförskämt pigg och allert. 
 
Antecknat?!
Lovar lite mer bilder imorgon. Puss