Juli 2011

Juli, sommarens mittpunkt gav på både bra och dåligt väder, både sällskap och lite ensamhet. Jag kände mig lite ur balans och jag engagerade mig inte riktigt i något. Tänkte mycket. Jobbade en hel del om jag minns rätt.

I mitten av juli åkte vi med bil & husvagn till Schweiz. Efter en hel del timmar i bilen kom vi äntligen fram till ett ofattbart vackert landskap! Det var vackert, det var ren frisk luft och det var kärlek ♥

Väl hemma igen fick jag en liten verklighetschock/känslo-bergodalbana. Insåg vad jag hade nu och vad jag förlorat. Grät ut hos min bästa, sedan tog jag nya tag, insåg vad livet innebar och kände mig bättre än någonsin.


Juli bjöd också på lite festligheter, så som sommaren bör.

Jag liksom föll över kanten

Jag har haft en otroligt mysig dag! Inledde med frukost hos Sophie sedan blev det fika på stan med min kära barndomsvän Hanna. Tillsammans löste vi världsproblem, skolbekymmer och problemet med dålig barnuppfostran. Efter det körde jag till Kristianstad för att möta upp Alexandra. Oj, vad glad jag blev av att se henne igen. Vi pratade om ditten och datten. Plötsligt hade tre timmar flygit sin kos.

Kvällen har varit lugn och fin, men jag känner mig lite vemodig och ledsen över att lämna alla mina guldklimpar här hemma. Lite vemodig bara. Någon gjorde dock sitt bästa för att göra mig glad igen och det är jag tacksam för ♥December 2010

Juni 2011

Sjunde juni, badade jag o Sophie i havet. Första doppet 2011!

I början av juni var jag på skåneresa med mina fina fyror (som snart går ut femman!) Lite senare samma månad gick de ut och jag slutade. Fick fina avlsutningspresenter, kramar och varma ord som fastande i hjärtat.

Sweden Rock Festival kom inte helt oväntat till Norje i år också. Jag var där, inte för musiken skull, men för min brors skull. Insåg att jag inte alls är särskilt rockig men log och var glad ändå. Fick flera komplimanger under kvällens gång som värmde, jag minns att jag tänkte "det här ska jag komma ihåg till stunder jag verkligen behöver dem"


Ola blev stor och tog studenten. Han fick så otroligt mycket blommor hängda runt halsen att jag faktiskt tror han slog mig och min student. Såklart åkte Ola även i den traditionsenliga studentkortegen på stan, i Roberts cabbe. Då var han minsann stolt!! (Vi med för den delen.)


Jag köpte en prickig klänning på H&M som jag mer eller mindre bodde i under hela sommaren!Juni var en bra månad, en glad månad, en händelserik månad & en minnesvärd månad!