tyget som anföll...

Och så var jag igång igen.
Jag hr tydligen lyckats inspirera vännerna i omkretsen. Sophie ville ha lite hjälp med att fluffa till en klänning hon tröttnat på och häromdagen hörde Ranne av sig om att hon skulle sy om ett scondhand fynd. Nu böjar det klia i mina fingrar igen .
 
 


Ser ut som att tyget anfaller mig på ena bilden... Verkar som det samarbetar med Sophie lite bättre. Har tyvärr ingen före-och efterbild på klänningen, men tjusigt blev det iaf. Sophies lilla Loka höll sig i nära sällskap hela tiden och skrämdes inte ens av symaskinen. När vi var klara med klänningen gav vi oss ut på en löparrunda, så idag har det varit en kreativ dag minsann.

Jag saknar mitt å, det är så tomt utan dig!

Sugen på lite onödigt vetande?? Gratulerar! läs mer nedan....

I ren duktighet och välmening skulle jag damsuga lägenheten häromdagen. Jag tyckte minsann det gick av bara farten och tänkte att tangentbordet (?!) nog också behövde dammas av... Jag vet inte i vilken grad tangenbordet var av att bli damsugat, vet jag inte, men en tangent fick sätta livet till och försvann in i damsugarmagen. Nu var ju inte jag dummare än att jag rev upp påsen och letade reda på tangenten, som visade sig vara å.Sååå nu är det ett hål där ået ska vara, för det gååår inte att sätta dit det igen.  Men det är iaf möjligt att skriva bokstaven, man måååste bara pricka lite noggrannare på den bokstaven... :)

Nu ska jag sörja mitt Å lite grann.
tack och hej

bror på besök

Äntligen är helgens jobbpass avslutade, två dygn efter varandra är ungefär vad jag tål. Nu känner jag mig ganska mör. Men det har varit fint väder och det brukar innebära att jag får en hel del mer gjort än när det är dåligt väder. Åt lunch hemma hos föräldrarna, målat färdigt stolarna (som jag inte har några bilder på så de får förbli anonyma), tvättat bilen. Fast när det gällde biltvättandet blev pappa så chockad av mitt beslut att han i princip tog över, men bilen blev iaf ren :)

I eftermiddag har lillebror och jag varit på glassbåten, första gången för mig i år (är inget jättefan av glas faktiskt), hämtat ut min nya fina kamera och handlat. Nu ska vi snart sätta igång med maten och sen slappa med någon rolig och bra film. Sen stannar han kvar över natten. Mysigt.