helgen

Ja, det var ju för väl att jag längtat så efter helgen som blev så kanon (-söndagen)
Mamma o jag hade jättemysigt i stan i lördags, jag shoppade inte så mycket, men mamma hittade desto mer vilket jag tyckte va jättekul, så sällan hon unnar sig något nytt. Vi åt lunch på en trevlig thai-restaurang, jättegod mat och härlig atmosfär, kändes som man satt i en grotta :) Följde sedan med mamma hem en stund för att ta igen lite pappa-dotter tid också. Därefter direkt hem till mig för att snabbstäda och göra mig i ordning för kvällens bravader.

Med alla söta töser samlade hade vi en riktigt trevlig och rolig kväll. Vi uppmärksammade även global earth också, eller vad det nu hette. Släckte ner allt mellan 20.30 - 21.30 Lite så här klyftigt i efterhand har jag dock ytterligare en gång insett att jag måste kunna inse mina begränsningar, det vill säga att söndagen var mindre lyckad. Men två av tre dagar (fredag och lördag) är ju inte helt illa pinkat.

lite pictures att hålla till godo med.
  
   

jag är grymt bra :)

Jag skrev ju mattetenta i fredags, det kändes som att det gick bra, men samtidigt tyckte jag inte att det borde känts som att det vatt såå lätt. Jag menar jag är ju inte ens bra på matte. Nu har jag dock fått tänka om vad gäller mina kunskaper i matematik, vi har fått reda på resultaten och jag hade Alla rätt! och ett härligt VG blev betyget :) Nu hoppas jag bara på VG i kursen också. Den är uppdelad i två delmoment varav tentan var ett och alla andra inlämningsuppgifter var ett. Tentaresultaten fick mig att tänka på att: tänk om jag bara vatt lite mer motiverad under gymnasiet, då hade jag kunnat få mycket bättra betyg än vad jag sen väl fick.

Det finns inga begränsningar på vad du klarar av, med lite vilja, motivation och ett gott stöd fån nära o kära kan man(uppenbarligen) klara av i princip vad som helst !
och ja just det... sa jag att det var ALLA RÄTT?!
och att jag är förskräckligt stolt över mig själv!
 ;)


godmorgon lördag

Äntligen helg! Inledde helgfirandet med middag och bio med bästa vännen igår. Vi såg En shopoholics bekännelse, jag har inte löst böckerna, men efter den filmen är det inte alls omöjligt att jag kommer att göra det. Den var riktigt rolig, minns inte när jag såg en så rolig film sist faktiskt. Så det var iaf toppen.

Idag har jag hunnit med att träna allaredan, testade Body Balance, aldrig provat det förrut, men jag gillade det och kommer nog testa igen :) Nu ska jag bara göa mig i ordning, kolla internet banken och sen köra och hämta mamma. Vi ska ha en mysig mor & dotter dag på stan! ♥

Och ikväll blir det girls night out, med mina fina vänner!

vänta, va sa du?
 En perfekt lördag?!
 Ja minsann, det verkar faktiskt så :)