Vad hände? Slog en bomb ner?!

Ibland får jag känslan av att "man" alltid ska ha det så rent och fint hemma. Men när man håller på att baka och receptet kräver inte bara tre olika bunkar men även en hel del plats för formar, plåtar och kastruller då tar det liksom mycket plats och det blir mycket disk. Så här hemtrevligt stökigt såg det ut när ugnen gräddade de små härligheterna.


Stökigt, eller hur? Det roliga är att jag inte överdrivit bilden, det bara blir så här när jag ska greja i köket. Troligtvis är detta också anledningen till varför jag drar mig för det. Men det tjusiga i kråksången är hur fint det blev när allt var diskat och undanplockat. Doften av de nygräddade matmuffinsen är inte helt fel det heller.

 


Nu ska jag köra hem till mina föräldrar och hämta en påse kläder som förhoppningsvis ska säljas på loppis imorn. Sen blir det nog lite hemma-spa-mys innan kvällen avrundas med middag och drinkar tillsammans med min fina vän Sophie!

Något gör jag uppenbarligen bra...

Idag blev jag glad när en flicka tittade granskande på mig och sa "jag vill se ut som dej när jag blir stor". Det tyckte jag var himla rart, jag som har munsår och allt för tillfället. Jag blev dock mindre glad när ett annat barn senare på eftermiddagen bad mig sluta klaga och påstod att jag alltid gjorde det (!?) Jag var i och för sig oerhört omotiverad i eftermiddags, men inte klagar jag väl jämt... Hoppas på att barnet ifråga hade en dålig dag. Hur som helst, nu är det fredag, helg och efter en kort arbetsdag på måndag, HÖSTLOV!! Weii!


Jösses, jag har inga roliga bilder längre. Denna är (uppenbart) från i somras.