Strö lite socker på mig, som bara du kanHar precis gjort färdigt min engelskaläxa. Jag tycker dock att den var lite väl udda på sina ställen. Vid ett tillfälle skulle jag avsluta en mening om plastik-kirurgi på ett så sant och ärligt sätt som möjligt. Eh va?! Nu ska jag snart hämta hem en av kidsen, sen håller jag tummarna (big time), för att de gillar min korv-stroganoff jag tänkte bjuda till tea. 

I guarantee you’ll miss me cause you changed the way you kiss me.Är lite sugen på dessa shortsen från H&M. Provade i söndags, men eftersom jag ska till London i helgen, vill jag spara mina pengar till eventuella inköp i das capital! Nu kommer snart en vän över för en härlig morgonpromenad, hon har hunden med sig och det tyckte jag lät alldeles förträffligt! Sen ska det städas och pluggas.

Du är med mig, alltid

Ibland kan jag inte låta bli att tänka på nära och kära hemma i Sverige. Som när jag fotade Asas stövlar. Hon undrade om jag gillade Hunterstövlar? Jag svarade nej, bilden är till min vän Sophie.
Eller när vi först kom ner till havet och vi såg alla vindkraftverk. Vi diskuterade vad de heter på engelska (tror inte vi kom fram till något faktiskt) och jag tänkte på min pappa.