7 månader

 
Igår vad det sju månader sedan den här lilla skruttan föddes! 
Det går så himla fort nu! Händer så mycket i hennes utveckling och hon är ingen chillare precis. Envis som bara den och ger sig inte förrän hon bryter ihop av utmattning, i princip. Idag ställde hon sig upp i spjälsängen (superstolt över sig själv såklart) och i fredags började hon småprata baba ba, gaga ga... Det mest ljuvliga ljudet jag hört sedan jag hörde henne skratta första gången.
 
Springer, backar, svänger och styr runt i sin gåstol, den är fortfarande en stor favorit! Något som är mindre kul är mat. Ersättning är fortfarande bäst. Frukt är också väldigt gott, det går alltid ner och gröt funkar 7 av 10 gånger. Men lassange, spaghetti & köttfärssås, broccoli, mackor med smör eller leverpastej är bestämt Tack, men nej tack. Jag blir lite nojjig, men försöker tänka "food under one, is just for fun"
 
Sover fortfarande inte hela nätter (gäsp), men gott och väl 6 timmar i sträck första passet. Somnar runt sju, halv åtta och vaknar sedan för en slurk mat runt halv två tiden. Ibland tidigare, ibland senare. Gör oftast morgon vid sex, halv sju. Är världens bästa unge alltid och i princip alltid glad och sprudlande om dagarna. 
 
Vi har nyligen upptäckt tjusningen med att gunga, så det kommer nog bli en framtida favoritsysselsättning om dagarna. Annars är det mycket gos och lek som gäller. Promenader, såklart. En del besök på babycafé och så försöker vi träffa vänner så ofta vi kan. 
 
Dagarna går fort och jag älskar att spendera dem med just henne!

Memories

Ofattbart att dessa bilderna togs för snart 6 månader sedan. Liten blir stor, så snabbt.
I helgen har hon varit hos oss i sju månader.
Älskade unge, min stora skatt och kärlek! Tacksamheten och kärleken till dig, blir bara större och mäktigare för varje dag vi spenderar tillsammans.