///

(jag undrar om det är mitt fruktansvärt braiga bredband som uppenbarligen behöver bytas eller något annat som fördärvar bilduppladdningen påden här bloggen, tråkigt)

Jag fick mig en tankeställare idag. Det krävdes en lång promenad för att jag skulle lyckas reda upp tankarna och stilla mitt samvete. Det här har egentligen gnagt i mig länge nu och imorgon ska jag se till att göra slag i saken och få min rygg fri, så gott jag kan i alla fall. Även om det inte riktigt går att göra ogjort.

Härligt kryptiskt detta blev här nu med då.

Österlen baby!Åh vilken alldeles underbar dag jag har haft! Vi packade in oss i bilen och satte kurs mot Kivik och Österlen. Jag missade iofs första avfarten, men det redde ju upp sig det med. Fick en del kommentarer om min bilkörning och vissa verkade allmänt nervösa, som om jag inte kör hur bra som helst. Man måste ju passa på att titta sig omkring och vi höll oss hela tiden på vägen.


Vi  spekulerade även lite kring huruvida vem som skulle ätit vem först utifall vi blivit strandsatta utan mat. Det var ganska uppenbart att det var jag som hade överlevt, eftersom både Emelie och Sophie var extremt skeptiska till människans överlevnadsinstinkt. De var minnsann inte lättövertalade i den frågan, trots att jag gjorde så gott jag kunde.
Man kan så här i efterhand, undra varför jag ens försökte övertala dem om detta?!


Nästa gång får dock nån annan köra, för i slutet var det ett himla liv.
Jag förstår inte problemet, jag kör ju som en gud. Eller hur!? 


Tack för idag, mina fina vänner ♥

XO XO

Jag köpte en bokstav igår, det var utförsäljning i butiken och bara udda bokstäver kvar, så vad köpte jag? Jo ett X. Appropå det udda menar jag. När jag kom hem kunde jag inte riktigt placera det. Men ja, nu står det i mitt köksfönster tillsammans med den ny inköpta krukväxten (som jag inte vet vad heter, men mamma kanske kan hjälpa?!) Nu ska jag käka lite frukost, duscha (jag skriver ofta det tycker jag men då vet ni af att jag är hyfsat renlig av mig) sen packa en liten väska för idag blir det roadtrip och utflykt med Sophisan och Emelisan. jomensåatt!Jag glömde jubla över att jag är LEDIG idag!! Men det framgick kanske med tanke på dagens planer!