hinner jag andas?

En och en halv vecka avklarad på slutpraktiken. Jag tycker det funkar bra, känner mig accepterad av klassen och de gör ungefär som jag säger. mycket som jag väntat mig i varje fall. Har inte haft jättemycket lektioner ännu, men imorgon ska jag ha hela dagen och på fredag kommer min handledare från högskolan. Lite nervöst, men jag tror att det ska mycket till för att det inte ska gå vägen. Man måste få lov att tro på sig själv :)

Jag är förövrigt fortfarande helt slut.
Jag har liksom inte riktigt tid och ro till att vila, inte förrän på kvällen och då somnar jag i princip innan jag lagt huvudet på kudden.  Men jag är försiktig, har pappsens varningsord i åtanke. Det får inte bli för mycket, man måste lyssna på kroppen och inse sina begränsningar.

Nu ska jag snart köra hemhem till mitt lilla troll och träna och leka av henne :) På lördag är det avslutning på hundkursen, och jag har bestämt att vi ska vinna! (Inte för att jag hört något om att det är en tävling... men det är så jag ser det)


Vi innan träningen förra veckan, söta S ställde upp som fotograf

söndagstrött

Jag förstår inte denna extrema trötthet. Jag hade lätt kunnat sova mig igenom hela dagen. Men jag har varit tvungen att förbereda inför veckans lektioner. Fuskade lite och kollade igenom lektion.se, men så vitt jag vet är det inget som talar emot det. Herregud det är ju dumt att uppfinna hjulet två gånger.

jag vill sova!!Jag skulle vilja gnälla lite på en annan sak också: Familjen min är i ett 25 gradigt och soligt Grekland, solar och badar och har det så där allmänt bra. Mig har de lämnat här hemma (jag kunde tyvärr inte följa med) med kalla fötter & frösna fingrar, så jag föröker jämna ut det med att strosa runt i lillebrors mysiga tjocka tröja och önskar dem fortsatt värme och lycka... 

citat från kvällen

anna: se nu kära ut
martin o dora: ??
anna: ja men du (martin) ser ut som att du är gravid i graven brevid

... man kan inte lyckas alla gångerDessutom vill Dora lägga till att i dom finaste vattnen simmar de fulaste fiskarna, men hon är inte helt säker och återkommer hellre en annan gång. Nu ska vi ut och fira att D fått job!!!!!!


Grattis mitt söta fina hjärta! ♥