En utflykt hemmavid

 
Den tänkta överraskningsutflykten kom inte av sig pga vädret, istället gjorde vi en mysig hemmavidutflykt till Boön, en liten halvö strax utanför Karlshamn. Aldrig varit där innan, varken jag eller Patrik. Det är roligt när man kan upptäcka nya platser i sin hemomgivning. Pucko och tunnbrödrullar passade utmärkt som fika. Väl hemma igen kröp vi upp i soffan och kollade film. Superhärlig söndag!

Fredag efter jobbet

 
Har spenderat eftermiddagen på balkongen. Käkat mellanmål, druckit cappuccino, lyssnat på fredagspodden och målat naglarna. Underbart, det är så härligt med sol och värme. I helgen har jag inga storslagna planer, lite hemmafix, tänkte baka lite och på söndag ska jag ta med min fina på överraskningsutflykt - så måtte solen stanna!
 
Ikväll ska vi till mina föräldrar för lite grillmys!

En iittala-karamell

Hittade denna lilla karamell på iittala outlet i Älmhult. Jag vill så väldigt gärna ha den där stora tulpanvasen (som alldeles säkert har ett snitsigt namn) men alltså hallå, 1200kronor är ju inte klokt! Jag får nog spara ett tag till den. Det är väl kanske så att hjärtat vill ha men förnuftet och det tråk/ekonomiska sinnet säger, tack, men nej tack.
 
Hur som helst var denna lagom i pris för mig, hehe. Färgen är underbar och passar fint i vårt sovrum.