böcker och nytt tyg

Medans jag funderar över vad jag ska ta på mig ikväll,
tänkte jag nog slå mig ner vid symaskinen. Böckerna jag lånade idag för med sig lite inspiration
så det är mycket möjligt jag ändrar mina planer för klänning nummer två :)
Ebba frågade mig innan om det nya tyget, tänkte att kanske det var fler än hon som undrade...
så här är en liten kik på det hele  och såklart mina nylånade books!  
visst ser den rosa väldigt lovande ut?
 

lite av en perfekt lördag tror jag

Det är så underbart väder idag!  Humöret är på topp och jag redan hunnit träffa eller pratat med några av mina aboluta favoriter ♥

Jobbade igår o i natt, kom hem vid tio imorse. Gick kanonbra på jobbet, och sovit bra har jag nog med för jag är inte alls så trött som förra lördagen. Jobbade visserligen bara ett halvt dygn också. Nåväl... väl hemma svirade jag om och tog sen en promenad ner till stan, lånade böcker på bibblan och trillade sedan in på Schack Matt och där hittade jag två fina blusar som snällt fick följa med mig hem. Inte alls planerat att jag skulle ha något, oftast då det är som roligast också :) En tur till systemet hann jag också med, lördag som det är och sen traskade jag hem i vårsolen igen.

Hemma igen och fick kvällen lite bättre planerad, sen kom Frida och hämtade mig och vi åkte sedan till skogen och gick en lång härlig promenad och avhandlade en hel del ämnen!

Nu har jag ätit lite mat och sitter o funderar på vad jag ska ha på mig ikväll , kan ju inte gärna gå ut i bikinin, blir nog ganska kallt och lite väl utmanande va ;) hehe

 

om man väntar på något bra...

Jag har fått min praktikplats nu :) De är verkligen krabbiga med att dela ut platser i tid på Kristianstad Högskola, men nu har jag vatt med ett tag och denna gången lade jag inte ens någon energi på att irritera mig över det. Och så nu, denna soliga härliga fredag, läste jag mejl om att jag blivit placerad. På önskad skola och hos en handledare jag vet är riktigt riktigt bra. Så jag är mer än nöjd. Ibland kan det verkligen vara bra att vänta ett tag, för det vsar sig oftast bli ganska bra då!

Nu ska jag da på mig löparkläderna, cykla upp till ryssberget, möta Sophie och sen ska vi springa en runda. Det blir altid både lite roligare och lite lättare när man är två om det :)