take a walk on the wild side


Nu ska jag svira om innan jag kör hem till föräldrarna för att sedan umgås med lillebror resten av eftermiddagen. Han ska på trivseldans, och ville ha med mig hellre än mamsen, det tyckte jag var skoj.

 


Trevlig söndag!

Reafynd och bloggfunderingar

Idag gick jag först en runda till Lions loppis, där fyndade jag några glas, ett pussel och en väska. Vidare gick jag sedan ner till stan, därhottade jag först lite varma plagg på TeamSportias rea och efter det knatade jag bort till Shack Matt, när kvinnan i kassan slagit in kläderna sa hon att det kostade 1100 !! Då knöt det sig i magen på mig vill jag gott säga, men sen skrattade hon och sa det mycket mer plånboksvänliga summan efter den 75% rabatten dragits av. Har inte orkat fota kläderna och det lär heller inte komma upp något...

Känner rent allmänt nu att jag nog ska fundera ut vad jag vill ha ut av den här bloggen. Som den är idag är den ju inte vidare kul. Ett projekt till imorgon kanske.

Nej nu ska jag återgå till hålla lördag.

måste klippa min lugg

Imorse insåg jag att jag är i behov att få min lugg tillklippt igen. Trivs väldigt bra i lugg, men den delar sig lätt när den har växt till sig. Ja det här var ju ovärdelig information, eller hur? Hur som helst, jag kan inte dela med mig om allt i bloggen, vissa saker är värda att berättas och höras på riktigt.
Kryptiskt och bra, I like!


källa