"det kunde ju varit så mycket värre"

Jag trotsade den märkliga förkylningskänslan som jag har i kroppen och åkte strax efter lunch hem till mamma o pappa. Plockade fram solsängen och placerade mig där i några timmar. Härligt, men någon kurslitteratur blev det icke. Pratade även med Ranne och hon lyckade göra mig ännu mer övertygad :) Nu sitter väntar jag och Tica på Ebba o Emelie, sen ska vi ner och inviga årets första grillning. För mig blir det invigning iaf. Får hoppas att det går att tända grillen trots blåsten.
jag tror jag får öva lite på den här typen av seriebilder. hehe.


i sitt sammanhang ;)

godmorgon Valborg

Torsdag och Valborgsfirande.
Förkyld och torr i halsen/munnen.
Långhelg.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig för idag, blir nog till att läsa lite kurslitteratur o annat fix med handling och så. Det blåser lite utanför fönstret mitt, men jag hoppas det lugnar sig snart så det kan hinna bli lite solning idag med. Såg ut som en koala björn igår kväll, med röda kinder o röd panna.

Ikväll blir det inget vidare stort valborgsfirande men grillning och spela kubb och spel med vännerna. 

en härlig start på dagen

Det som skulle bli en löparrunda, blev en hela förmiddags socialisation tilsammans med Sophie :) Inte mig emot dock. En runda i skogen och sen en plats i solen med ett varsitt svalkande glas juice. Härligt!

Nu ska jag dock få något i magen sen sätter jag mig i solen ett tag till. Har faktiskt varit duktig och smörjt mig, men jag behöver nog köpa en ny solcreme till säsongen, kanske lite högre solfaktor. Det kan väl inte sägas nog så många gånger hur viktigt det är att smörja sig och ta hand om sin kropp och hud! Tänk på att solen är stark nu och mkt närmre oss än vad den ä i sommar. Vår vinterbleka hudar klarar inte vad som helst!


betty boop o jag ;)