16-12-26

Annandag jul, fyllde hon fyra månader! Vår lilla stjärna!
Liggande på fårfällen hon fick av mormor och morfar i julklapp, suttandes på favoritleksaken bland julklapparna- från farmor och farfar. Olivia (och vi) fick även en stokkestol som jag önskat mig åt henne. Dyr, men förhoppningsvis användbar i många kommande år. Även den har kommit att bli en riktig favorit!
4:an fick bestå av småjulgranskulor denna månaden och dressen hon har på sig visade sig (turligt nog, eftersom hon växer ur sina kläder i ett ögonblick för tillfället) vara något stor. 
Upptäcker allt (!) med munnen nu.
Vår glada och allt som oftast väldigt nöjda lilla älskling!
Dagen efter tog jag några bilder till, de får kvala in bland månadsbilderna de med.
 
→ Snurra runt från rygg till mage är numera än väldigt rolig aktivitet. Sutta på sina fötter likaså. Älskar att stå samt sitta i mamma o pappas famn. Är dock inte så förtjust i att ligga själv o titta längre, vill underhållas och ha sällskap! Har under en längre period nu varit i en utvecklingsfas som bland annat inneburit lite sämre nattsömn och sämre aptit. Sover inte mycket mer än 3-4 timmar i sträck och vaknar sedan för mat eller närhet. Har haft några väldigt tidiga morgnar också, som mamman inte varit allt för lycklig över. Men lillan vinner liksom alltid ♥

Kommentera här: