En promenad till Canada och Niagarafallen

 

Hejhoppp!
 
Inledningsvis vill jag börja med att meddela att vi numera är med GPS! Vi är mycket nöjda med det inköpet, hon  (miss Jane) är tydlig och lite tjatig men vi ska nog trivas bra ihop. Så då var det sagt, nu till dagens stora upplevelse, Niagarafallen!!!
 
Vi beslutade oss ganska omgående för att gå över till den kanadensiska sidan på en gång. Passen i högsta hugg, och en stämpel rikare. Från Kanadas sida ser man fallen mycket bättre, jämfört med USA-sidan.
 
Det var även idag, typ olidligt varmt och ganska lång kö för biljetterna till båtarna, men vi trotsade detta, köpte superdyrt vatten och ställde oss i kön. Drygt en timme senare gick vi helnöjda av båten och firade med en varsin 40 kronors pinnglass (turistjavisst)! Båten körde in i hästskofallet, det yrde vatten överallt och var superhäftigt och dessutom härligt svalkande i hettan. 
 
Nu nu befinner vi oss på ett motell i Erie, krispiga lakan, tyst omgivning och allmänt fräscht. Nice! Imorgon hoppas vi på en stund vid poolen (de pratar dock om moln och regn) innan vi kör vidare mot Toledo och en dag närmre till min fina moster o hennes familj.
 
 
 
 
 
Nu ska vi snart sova, pusspåer!
 

Kommentera här: